שיפוץ בית בכוכב יאיר

Image

שיפוץ בית גדול בכוכב יאיר. הבית נבנה בשנות ה 70, על מגרש של 750 מ"ר ובמפלסים. הלקוחות קנו את הבית בגלל הקלות הרבה שבה ניתן ליצור יחידה עצמאית על פני מפלס שלם. בנוסף ליצירת יחידת הדיור העצמאית, בני הבית רצו לשפץ את החלל הנותר למגורים ולהתאימו לצרכיהם וטעמם. הבית היה סגור מאוד וחשוך, עם מעברים קטנים בין החללים ויציאות קטנות אל הגינה. כל המחיצות נפרצו, תיקרת בטון משופעת נמוכה שהייתה בסלון, נהרסה. נפתח חלון וויטרינה גדול אל הגינה. הבית הפך למואר ומאוורר והגינה נכנסה אל פנים הבית. עשינו שימוש בחומרים אותנטיים ונתנו להם ביטוי מודרני כגון אריחי בטון מצוירים ביישום אקראי בגב הכיריים ובאי. מעל הויטרינה הגדולה הותקנה קורת עץ גדולה ובמקום מזנון השתמשנו במדף עץ, במראה מיושן וסחוף ים ורוחות. כל הבית רוצף בפרקט אלון תלת שיכבתי. להשלמת המראה וחיבור בין חללים, שיבצנו משרביות.

יצירת יחידת המגורים העצמאית יצרה נישה בפינת העבודה שנוצלה לשולחן עבודה ומדפים וחלל מעניין לעולים לקומה העליונה.

לבן חובב הכדורגל, הודבקה מדבקה בסופר-פוזיציה עם פסים מאחור.